У цьому році капремонт пройдуть ще 20 вінницьких тролейбусів
25.02.2015 | Громадський транспорт, Новини
DSC_0225

КП «Вінницька транспортна компанія» на цей рік запланувала провести капітально-відновлювальний ремонт 20 тролейбусів. Зараз в роботі вже п’ять одиниць транспорту.

З минулого року щоденно у Вінниці на лінії виходить 131 тролейбус. З них 40 – нові, які місто придбало минулого року по програмі під державні гарантії. Водночас КП «Вінницька транспортна компанія» продовжує роботу, яку ще розпочала три роки тому, – відновлення власними силами рухомого складу тролейбусного депо. У 2012-2014 роках спеціалістами підприємства для підвищення комфорту та безпеки перевезень електротранспортом капітально відремонтовано 90 одиниць транспорту. Старі тролейбуси відновлюють повністю, із замінною основних запчастин та агрегатів. В цьому році заплановано відремонтувати два десятки тролейбусів. Таким чином за три роки буде відремонтовано фактично усі тролейбуси, які працювали на маршрутах у 2012-му, коли на лінії щодня виїжджало 111 одиниць.

За словами директора КП «Вінницька транспортна компанія» Миколи Форманюка, наразі на різних стадіях ремонту знаходиться п’ять тролейбусів. Окрім того, сьогодні ще тривають роботи по обладнанню усіх тролейбусів двосторонніми відеореєстраторами, які допоможуть контролювати ситуацію як у салоні, так і ззовні транспорту. Такими ж відеореєстраторами має бути обладнано увесь наявний громадський транспорт, в тому числі і маршрутки приватних перевізників.

За інформацією прес-служби Вінницької міської ради


Написати коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]
Яндекс.Метрика
Яндекс цитування