111
Тепер відомо, як виглядатиме новий “МИР”
23 Жовтня | Будівництво та архітектура, Вибрані

Будівництво торговельно-розважального центру на місці кінотеатру «МИР» має завершитись у 2016 році. Про це йдеться у паспорті будівництва, оприлюдненого забудовником ТОВ «Південний Буг», повідомляє urban.vn.ua.

У паспорті зазначають, що реконструкція, а по суті будівництво нового комплексу, передбачає добудову супермаркету та приміщень роздрібної торгівлі. Що ж до зовнішнього вигляду, то все видно на знімку…

222

Два роки тому на громадських слуханнях, присвячених будівництву ТРЦ, було представлено план майбутнього комплексу. Так, в експлікації до проекту міститься детальний поверховий план майбутньої будови, розміри якого в 2,5 рази перевершують екс-кінотеатру, захоплюючи площу перед ним і територію колишнього фонтану у бік храму, повідомляв «РЕАЛ». Забудовник на громадських слуханнях обіцяв зберегти кінотеатр, створивши чотири кінозали.

Згідно візуалізації проекту, на даху чотириповерхового комплексу (один поверх – цокольний), буде автостоянка.

Генпідрядником виступає фірма будівельно-монтажна «Вектор», проектувальник – проектно-будівельна компанія «Каскад». До речі, на сайті компанії також є візуалізація потенційної реконструкції готелю «Жовтневий» на вулиці Пирогова.

116746-kaskad_pbk

Нагадаємо, віднедавна триває демонтаж кінотеатру «МИР», після чого має розпочатися будівництво. Згідно паспорту, завершити спорудження ТРЦ мають у липні 2016 року.

333

А поки можемо констатувати – Вишеньку чекає справжнє перенасичення торгівельними і розважальними центрами. Починаючи від Квятека (ШОК) по вулиці Келецькій майже на кожному перехресті виростає щонайменше по одному ТЦ і ТРЦ: Магігранд, Дастор, МИР і Кельце, ГРОШ і поруч Мегамолл… І це ще не все.

Місто
Інфраструктура
Будівництво і архітектура
Історія міста
Новини області
Подорожі
Україна
Світ
Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]