Кінець “Миру”: демонтаж кінотеатру розпочато
09.10.2014 | Будівництво та архітектура, Місто
11

Кінотеатр «Мир» повністю демонтують, щоб на його місці розпочати будівництво нового мультифункціонального комплексу. Процес уже розпочато – на території будмайданчика уже працює техніка, розпочато демонтаж давно непрацюючого фонтану, з фасаду будівлі уже знято скло.

2

5

3

На місці кінотеатру буде 4-поверховий (один поверх – підземний) торгово-розважальний центр. Забудовник – ТОВ «Південний Буг» переконує, що після спорудження комплексу тут знову працюватиме кінотеатр на кілька залів, дитячий «ігроленд», а також торгові приміщення.

6

Остаточної дати завершення робіт у забудовника не називають. Так само поки не вказано, який вигляд матиме споруда. Це обіцяють зробити найближчими днями. Наразі є лише один з варіантів, як виглядатиме комплекс після завершення будівництва. Відомо, що периметр забудови буде суттєво більшим.

1109466


No Comments

Написати коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]
Яндекс.Метрика
Яндекс цитування