У 2015 році трамвайна мережа Вінниці може збільшитись на один маршрут
23.01.2015 | Громадський транспорт, Новини
DSC_0742_1

У Вінниці можуть збільшити кількість трамвайних маршрутів, сполучивши масив Вишенька з районом Електромережі по вулиці Пирогова. Такий варіант можливий після будівництва поворотної стрілки колії з вулиці Келецької праворуч на Пирогова.

Сьогодні дістатися з Вишеньки до Електромережі можна тільки трамвайним маршрутом №5 з Хмельницького шосе, що зручно не усім, адже щоб дістатися до нього багатьом жителям масиву доводиться подолати чималу відстань, або ж робити пересадку.

Будівництво поворотної «вставки» у згаданому перехресті біля ринку «Урожай» зазначене у планах на 2015 рік. За попередніми підрахунками реалізація проекту коштуватиме місту 573 тисячі гривень. Загальна сума робіт оцінюється в 5,73 млн грн, але в мерії сподіваються залучити кошти держбюджету, в противному випадку – внесуть зміни в міську казну.

Також у планах розвитку громадського транспорту Вінниці на 2015 рік капітально-відновлювальний ремонт ще 20 тролейбусів та 1 трамвайного вагону.


Написати коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]
Яндекс.Метрика
Яндекс цитування