Водіям бути обачними: на Хмельницькому шосе новий регульований перехід, а на кількох перехрестях заборонять повороти ліворуч
30.10.2014 | Дорожня інфраструктура
5

З минулого тижня змінено організацію дорожнього руху по Хмельницькому шосе в ділянці перетину з проспектом Юності. Після того, як було облаштовано парковку біля 1-ї лікарні тут також організовано регульований пішохідний перехід через шосе перед поворотом на проспект Юності.

Водіям треба бути обачними, адже раніше проїзд прямо по Хмельницькому шосе з правої смуги забезпечувався додатковою зеленою стрілкою, що дозволяла рух незалежно від сигналу світлофора. Віднедавна її забрали, натомість влаштували пішохідний перехід, тож тепер, без зеленої стрілки, сигнал світлофора буде пріоритетним.

6

Як пояснив начальник «Вінницької спеціалізованої експлуатаційної дільниці з організації дородного руху» Іван Юрченко, у згаданій ділянці пішоходи часто перебігали дорогу, створюючи аварійні ситуації. Крім того, не було належним чином облаштовано виїзд від онкодиспансера. Тепер виїзд регулюється світлофором, зазначає Іван Юрченко.

До кінця року, за словами начальника СМЕД, заплановано також низка незначних змін в організації дорожнього руху. Це стосуватиметься заїздів та виїздів з другорядних вулиць, щоб ліквідувати потенційно аварійні ділянки.

Так, невдовзі по вулиці Лебединського у напрямку Немирівського шосе буде заборонено поворот ліворуч на провулок Залізничний. Для заїзду на провулок доведеться їхати до перехрестя з вулицею Карла Маркса і там розвертатись.

1

Також буде заборонено поворот ліворуч з вулиці Громова на Чорновола. Поворот з Чорновола на Громова, їдучи від мосту, поки що залишать.

2

Також зміни торкнуться руху на площі Северина Наливайка. Виїзд з вулиці Северина Наливайка ліворуч у напрямку площі 8 березня заборонять через обмежену видимість на перехресті.

3

По вулиці Пирогова у напрямку Гніванського шосе поворот ліворуч до автозаправки «ОККО» також буде заборонено.

4


No Comments

Написати коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]
Яндекс.Метрика
Яндекс цитування