У вінницькій ДАІ назвали перехрестя, що стали аварійнонебезпечними через відключення світла
23.12.2014 | Дорожня інфраструктура
IMG_9075

Планові відключення електроенергії по місту додали чималих неприємностей і вінницьким водіям. Вимкнення електроживлення торкнулось світлофорів на найбільших перехрестях Вінниці, що спричиняє чималі затори, а сам проїзд такого перехрестя стає аварійнонебезпечним.

Частково проблему уже вдалося вирішити, повідомляють у вінницькій Державтоінспекції. Зокрема, на п’ятьох перехрестях міста налагоджено безперебійну роботу.

- ДАІ домовилось з міськими електромережами про під’єднання ключових світлофорних об’єктів до ліній, які не підлягають плановим відключенням, – розповідає начальник сектору організації дорожнього руху ДАІ м.Вінниці Михайло Петрик. – Так, ще з минулого тижня безперебійно працюють світлофори на площах Жовтневій та Перемоги, на перехрестях Київської та Чорновола, Привокзальної та Островського, а також біля ринку «Урожай».

Разом із тим, ще залишається низка аварійнонебезпечних перехресть, де світлофорне регулювання залежне від планових відключень. А саме:

Островського – Данила Нечая – 50-річчя Перемоги (час відключення з 8:00 до 10:00 та з 14:00 до 16:00)

Хмельницьке шосе – 600-річчя (з 8:00 до 10:00 та з 14:00 до 16:00)

600-річчя – Келецька (з 8:00 до 10:00 та з 14:00 до 16:00)

Стахурського – Юності (з 10:00 до 12:00 та з 16:00 до 18:00)

Щодо цих перехресть питання поки вирішується, каже Михайло Петрик. Також, за його словами, є проблема з регулювальниками – їх у темну пору за відключених вуличних ліхтарів не видно навіть із світловідбивачами, тож збираються просити електромережі залишати на проблемних ділянках бодай один працюючий ліхтар.

 


Написати коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]
Яндекс.Метрика
Яндекс цитування