Спорткомплекс на Фрунзе будуть готувати до реконструкції, прислухаючись до поляків
23.10.2014 | Місто
DSC_0415_1

Спортивний комплекс на Фрунзе, що у вересні цього року переданий Міністерством оборони у комунальну власність Вінниці, чекатиме реконструкція. Про це повідомив в.о. міського голови Сергій Моргунов.

“Зараз маємо провести обстеження споруди та підготувати проектну пропозицію з проектно-кошторисною документацією, щоб зрозуміти, які роботи і за який термін тут необхідно виконати. Площа самого спортивного комплексу досить велика – близько 3400 квадратних метрів. Сюди вже приїздили польські спеціалісти, які мають досвід реконструкції об’єктів такого типу, щоб внести свої пропозиції щодо розвитку цього комплексу. Найголовніше, що місто отримало спортивний комплекс. І тут обов`язково будуть кардинальні зміни як ззовні, так і зсередини”, – зазначає Сергій Моргунов.

DSC_0412_1

Приміщення СК збудоване у 1972 році. Його загальна площа складає 3,4 тис.м2, земельна ділянка – орієнтовано 5,4 тис. м2. На сьогоднішній день комплекс не використовується за призначеннями в повному обсязі. Басейн на шість доріжок не працює ще з 2006 року, бо знаходиться в аварійному стані. Під впливом підвищеної вологості цегляні стіни мають осідання, тріщини, штукатурка відшарувалася, у поганому стані й плити та покриття. Несуча та розподільча арматура уражена корозією і потребує заміни. Інженерні системи, які повинні забезпечувати нормальне функціонування басейну, в непридатному стані. Чаша басейну має підтікання.

1279 053

Також у спорткомплексі є зали загальної фізичної підготовки, тренажерний, гімнастичний та ігрових видів спорту. Наразі всі зали функціонують, але умови для занять вкрай незадовільні.


Написати коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]
Яндекс.Метрика
Яндекс цитування