Із першими снігами дорожники почали капремонт вінницької окружної
27.11.2014 | Дорожня інфраструктура
DSC_0712_1

За кілька днів до настання зими дорожники узялись ремонтувати вінницьку кільцеву дорогу. Почали від перехрестя з Хмельницьким шосе, уже наново прокладено асфальт на ділянці завдовжки кілометр.

Нова дорога уся парує – свіжий гарячий асфальт метр за метром з’являється на дорозі у мінусову температуру, з неба не припиняє сипати маленький сніжок. Та дорожників це не бентежить – переконують, на якість покриття це не має вплинути. При цьому, обіцяють, що оновлена окружна дорога прослужить 8-9 років. Щоправда, водії такого оптимізму не поділяють – проїжджаючи повз, висловлюють невдоволення тим, що асфальтувати почали у сніжну погоду.

DSC_0709_1

Зі слів працівників одеської компанії Дорлідер, які ремонтують вінницьку окружну на замовлення Служби автодоріг Вінницької області, оновити дорожнє покриття планують на ділянці від Хмельницької до Київської траси. Кажуть, раніше почати не встигали, бо працювали на Барському шосе, тому до окружної приступили тільки тепер. Але якщо погода не дозволятиме, обіцяють поки обмежитись кілометром дороги і продовжувати будуть, щойно умови будують сприятливішими.

DSC_0708_1

- Зараз прокладаємо нижній шар асфальту. У планах ділянку до Київської траси заасфальтувати до кінця року. Будемо дивитись по погоді. А вже наступного року тут прокладатимемо верхній шар, – розповідає один з дорожників.

У 2011 році було відремонтовано іншу частину вінницької окружної – від Київського до Немирівського шосе. Через три роки на деяких ділянках уже видно сліди точкового ремонту…


Написати коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]
Яндекс.Метрика
Яндекс цитування