_original
У вересні з Вінниці можна буде полетіти в Ізраїль (Розклад авіарейсів)
30 Липня | Аеропорт, Новини

У вересні працюватимуть авіарейси Вінниця – Тель-Авів – Вінниця. П’ять авіарейсів відбудуться з 9 по 18 вересня. Квитки завчасно можна придбати у туристичних підприємствах міста. Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадскістю міської ради. 

Традиційно тисячі паломників з усього світу щороку приїздять до Умані на святкування єврейського Нового року Рош Ха-Шана. Тут знаходиться могила цадика (рабина) Нахмана, засновника однієї з течій в іудаїзмі брацлавського хасидизму. Хасиди вважають, що зустрівши Новий рік на могилі цадика, наступний рік для них  буде вдалим, тому хоч раз у житті прагнуть відсвяткувати його саме в Умані.

Для комфортного та швидкого пересування з Ізраїлю до України та в зворотному напрямку у вересні відбудеться п’ять авіарейсів Вінниця – Тель-Авів – Вінниця. Вильоти заплановані на 9, 10, 16, 17 і 18 вересня. Рейси здійснюватимуться авіакомпаніями «МАУ», «ЯнЕйр», «Роза Вітрів». Квитки можна придбати у туристичних підприємствах міста, додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 093-1409185, 097-3735945, 098-0729319, 050-3558700.

rozklad

Місто
Інфраструктура
Будівництво і архітектура
Історія міста
Новини області
Подорожі
Україна
Світ
Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]