На набережній Південного Бугу відновлять освітлення
18.06.2015 | Благоустрій, Новини | 360 переглядів
DSC_0201

На набережній Південного Бугу, а саме на ділянці від Центрального мосту до вулиці Чорновола, відновлять освітлення, що не працювало тут уже багато років. Як повідомили у департаменті комунального господарства і благоустрою міської ради, на сьогодні розробляється проект з ремонту освітлення набережної. Тут планують встановити понад чотири десятки нових ліхтарів.

DSC_0046_1

На згаданій ділянці набережної, як уже писав сайт Urban, впродовж двох останніх місяців активістами громадської ініціативи «Ти-Місто» при підтримці комунальних служб міста проводилось прибирання. А нещодавно на набережній було встановлено 13 смітників, придбаних за рахунок внесків небайдужих вінничан. У найближчих планах, як розповідають активісти громадської ініціативи, тут встановлять також лавочки, які придбають так само завдяки благодійним внескам.

Набережна стане одним із кількох об’єктів у Вінниці, де проведуть роботи з влаштування вуличного освітлення. Наразі працівники МКУП «Міськсвітло» довстановлюють 22 нових світильника вздовж велосипедної доріжки по Хмельницькому шоссе, повідомляють у департаменті ЗМІ та зв’язків з громадськістю ВМР. Додаткове освітлення ділянки від перехрестя з вулицею 600-річчя до перехрестя з 40-річчя облаштовують після звернення мешканців мікрорайону, які, користуючись велодоріжкою, відзначали, що вуличних ліхтарів, що освітлюють основну проїжджу частину, для безпечного руху недостатньо. Тому в цьому році було проведено поточний ремонт велосипедної доріжки та встановлено додаткові опори з світлодіодними світильниками. Минулого року було освітлено ще одну частину тротуару по Хмельницькому шосе – від перехрестя з вулицею 40-річчя до перехрестя з вулицею Блока.

eVkKEBeapyo
Також на сьогодні вже завершуються роботи по ще одному об’єкту – будівництву мережі вуличного освітлення в одному з мікрорайонів Старого міста. По вулицях Будівельників, Тихій, Примакова, частині вулиці Тимощука з новобудовами, тупику Тихому мають облаштувати 126 вуличних світлодіодних ліхтарів. Для цього було до встановлено додатково 9 опор. За словами начальника відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслава Хілінського, на сьогодні роботи по цьому проекту вже завершуються, залишилося встановити 29 ліхтарів. Нагадаємо, що в цьому році було освітлено ще один «кущ» вулиць Старого міста. До того проекту увійшло будівництво мережі вуличного освітлення по вулицях Аграрній, Глінки, Затишній, Грушевій, Нахімова, Молодіжній, провулках Фадєєва, Грушевому, Молодіжному, Доброму, 1-7 тупиках Аграрних.

ІНШІ НОВИНИ
13
З Вінниці у Берлін і Гданськ поки нічого не літатиме. Директор аеропорту пояснив чому
DSC_0901_1
До складу Вінниці хоче увійти селище Десна. Як живе потенційно новий мікрорайон міста?
DSC_0201
На набережній Південного Бугу відновлять освітлення
DSC_0845_1
При в’їзді у Вінницю квітами висадять «ретроавтомобіль», а потім візьмуться за «рельєф України» біля мерії
1
Яким буде Х мікрорайон Вишеньки? Архітектори презентували свої плани
DSC_0496_1
У Вінниці хочуть покласти край хаосу з вивісками магазинів і кафе. Всі будуть по стандарту
1
Площу Небесної Сотні захистять від авто антипаркувальними стовпчиками
IMG_6041
Державіа дозволила літати з Вінниці у Берлін і Гданськ
1
Багатостраждальний тротуар на Коцюбинського нарешті дочекався ремонту
DSC_0811
Одразу на 8 авіамаршрутів з Вінниці подали заявки компанії МАУ і Атласджет Україна
DSC_0614_1
Перехрестя Київської-Чорновола розширять, а неподалік встановлять новий світлофор
11406300_856833961059426_1955305230511453594_o
У Вінниці за неправильну парковку провчали наліпками і штрафами
DSC09055
Вулицю П.Морозова капітально відремонтують до кінця червня
012
Мешканці правобережжя Вінниці уже вчаться сортувати відходи
Íàèìåíîâàíèå ïðîåêòà
Територію Муніципального ринку забудують багатоповерхівками?

Написати коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]
Яндекс.Метрика
Яндекс цитування