Тричі відкладену реконструкцію проспекту Космонавтів обіцяють нарешті у 2015 році
26.12.2014 | Благоустрій, Новини
17

У Вінниці наступного року обіцяють провести масштабну реконструкцію проспекту Космонавтів. Цей проект переносився вже тричі через брак коштів, але у планах розвитку міського простору на 2015 рік реконструкція проспекту знову заявлена.

За словами в.о. міського голови Сергія Моргунова, реконструкція проспекту буде складатись з трьох етапів. У 2015 році збираються закінчити перший, перетворивши у сучасну зону відпочинку частину проспекту від літака до вулиці Порика.

Збудований понад 40 років тому проспект Космонавтів практично увесь цей час не бачив капітального ремонту. Сьогодні він виглядає не найкращим чином:

DSC_0252

Проспект у радянську добу:

kosmos

Проект реконструкції проспекту передбачає вимощення тротуарною плиткою пішохідної зони бульвару, встановлення нових лавочок, ліхтарів тощо.

render6

render5

render5

Також серед планів на наступний рік – встановлення пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, що буде вшануванням пам’яті не лише загиблих під час Революції Гідності, а й вінничан, які загинули в АТО, воюючи за Україну.


Написати коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]
Яндекс.Метрика
Яндекс цитування