У п`ятницю через закриття фонтану частково перекриють центр міста

56461372

У зв’язку з закриттям сезону роботи фонтану «Рошен» 24 жовтня з шостої до десятої вечора рух транспорту через Центральний міст буде перекрито. Тому водіям варто завчасно прокладати маршрут руху, скориставшись об’їзними шляхами.

24 жовтня у Вінниці відбудеться закриття сезону роботи світло-музичного фонтану «Рошен». Традиційно в цей день на набережну приходять тисячі вінничан. До міста також з’їжджаються і гості не тільки з області, а й з усієї України. Окрім набережної люди гуляють і по Центральному мосту, який на час закриття стає пішохідним. Тому з метою безпеки у цей день на ньому перекривається рух транспорту.

Отож, в п’ятницю з 18-00 до 22-00 рух транспорту в обох напрямках через Центральний міст від перехрестя вулиць Соборна, Першотравнева, Свердлова, до пл. Жовтневої буде перекрито.

Транспорт зможе рухатися тільки в об’їзд по вулицях Театральна, Чорновола, Київська, та по Козицького, Г.Успенського, Д.Нечая.

Паркування приватного автотранспорту буде здійснюватись по вул. Нансена, Г.Успенського, Б. Хмельницького, І.Бевза та по вулиці Київській, навпроти Центрального автовокзалу.​

За інформацією Вінницької міської ради

Написати коментар


Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новини

Новини сайту
Яндекс цитування