На Київській зібрались будувати триповерховий ТРЦ

64708760 (1)

Один із варіантів розташування – перехрестя Київської та Чорновола 

У Вінниці розпочнуть будівництво чергового торгівельно-розважального центру. За повідомленням порталуRetailStudio, триповерховий ТРЦ з’явиться на вулиці Київській. Початок будівництва заплановано на IV квартал 2014 року.

Інших подробиць по проекту не зазначають. Серед ділянок, розташованих на вулиці Київській найімовірнішою на сьогодні є територія колишнього меблевого комбінату на перехресті Київської та Чорновола. Підготовчі роботи під будівництво ТРЦ проведені ще до кризового 2008-го року і відтоді ділянку заморожено. Утім, впродовж літа 2014 відбулась певна активність – чагарники, що проросли за останні 6 років, було вичищено. З огляду на активний розвиток мікрорайону, поява тут ТРЦ виглядає цілком виправданою.

Наразі жодної конкретної інформації щодо будівництва немає. Однак, кілька років тому на сайтах девелоперів з’явились рендери потенційного торгово-розважального центру у Вінниці саме за згаданим місцем розташування. Мова про ТРЦ «Лавина». Подібні уже реалізуються на території деяких міст України.

Реалізований проект у місті Суми.

Та все ж, важливо уточнити – інформація щодо місця розташування, і щодо зовнішнього вигляду, назви і формату ТРЦ є виключно припущенням.

Написати коментар


Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новини

Новини сайту