vffv
У Вінниці знову коригують маршрути: жителів Тяжилова позбавили однієї маршрутки
17 Жовтня | Громадський транспорт, Інфраструктура

У Вінниці з 20 жовтня маршрутки №29А (які стали на заміну №29Б) їздитимуть за зміненою схемою руху. Раніше вони курсували від вулиці Пирогова до Лугової, тепер їхньою кінцевою зупинкою буде вулиця Чехова (зупинка «Грош»). Нова схема руху працюватиме у тестовому режимі протягом місяця.

З наступного тижня у схему руху маршрутного таксі №29А запроваджуються зміни. Відтепер його кінцеві пункти будуть на вул.Чехова (біля ТЦ «Грош») та у с. Пирогово. Така оптимізація роботи громадського транспорту, який обслуговує мікрорайон Тяжилів, здійснюється на підставі нових досліджень фахівців технічного університету. Вони відстежили пасажиропотік та завантаженість усіх транспортних засобів, які перевозять пасажирів у цьому мікрорайоні, та надали підтвердження, щодо можливості скорочення протяжності маршруту №29А.

«По новій схемі маршрутне таксі №29А буде рухатись у тестовому режимі протягом місяця. За цей час ми сподіваємось побачити, чи не вплинуть ці зміни на якість перевезення пасажирів в мікрорайоні Тяжилів», – каже начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Олександр Антох.

Прес-служба Вінницької міської ради

Написати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]