16
Бер
23:15
Площу Героїв Чорнобиля не будуть реконструювати у 2017-му році
vn
vn
Площу Героїв Чорнобиля не будуть реконструювати у 2017-му році

Як відомо, міська влада заявила про намір реконструювати площу Героїв Чорнобиля, де перетинаються чотири важливі міські магістралі – Київська, Коцюбинського, Брацлавська та виїзд на Центральний міст. Проект масштабний і передбачатиме реконструкцію трамвайного полотна і автомобільних шляхів, а також – новий підземний перехід між набережними Південного Бугу.

Майбутня реконструкція схвилювала вінничан, адже із перекриттям на ремонт Київського мосту, місто і без цього потерпає від заторів. Утім, як уточнив виданню “Реал” секретар міської ради Павло Яблонський, роботи розпочнуться не у цьому році.

“На даний момент замовлено проект. Крім того, разом зі швейцарськими та німецькими партнерами ми займаємося організацією розподілу потоків міського транспорту. Вони надали свої рекомендації щодо перенесення зупинок, і це, думаю, буде враховано в проекті. Виконуватись роботи будуть не в цьому році. Розкривати деталі рано, уточню лише, що класичного підземного переходу будувати не плануємо. Поки ми на етапі планування та вивчення ідей”, – відповів Павло Яблонський.

Введіть свою електронну адресу:

Місто
Інфраструктура
Будівництво і архітектура
Історія міста
Новини області
Подорожі
Україна
Світ
Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]