13
Лют
12:20
На Вінниччині столітній палац виставили на продаж
862228022
862228022
На Вінниччині столітній палац виставили на продаж

Один з найкраще збережених палаців Вінниччини виставили на продаж. На одному з сайтів агенцій нерухомості з’явилось оголошення про продаж колишньої садиби російського генерала Заботіна у селі Мала Ростівка Оратівського району.

Неоготичний палац з червоної цегли побудуваний у 1900-1901 роках. В інтер’єрі зберігся старий паркет. На даний час будівля в приватній власності.

В оголошенні про продаж об’єкт заявлений як комплекс нежитлових будівель – замок з підвалом. Загальна площа – 2438,3 кв. м. Відзначається, що об’єкт можна використовувати як заміський рекреаційний комплекс з головною фасадною будівлею у вигляді старовинного замку.

Серед інфраструктурних об’єктів перераховані клуб-їдальня, бібліотека, банно-пральний комплекс, веранда, облаштована територія. Також зазначена можливість реалізації проекту ландшафтного дизайну або зведення нових будівель на вільній території.

За інформацією Depo.Вінниця

Введіть свою електронну адресу:

Місто
Інфраструктура
Будівництво і архітектура
Історія міста
Новини області
Подорожі
Україна
Світ
Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]