25.09.2013     37  0
"Мені плювати на всіх - 2"
Автор: melv

Друга акція "Стоп-Хам" у Вінниці 3 квітня пройшла, можна сказати, блискавично. В сенсі, так само швидко. Благо, місце і день видались "урожайними" - за коротенький відрізок від МакДональдса до обласної ради на "лобовухи" автохамам наліпили всі, що були 30 наклейок.

Перша точка - тротуар біля Нацбанку. Тут авто окупували тротуар наскільки можливо - один за другим, а влізло б у два ряди, ставили б у два. Наклейку на пам`ять.
(щодо парковки на тротуарах є багато дискусій, тому треба наголосити - в даному випалку це думка автора. Я справді проти парковки на пішохідних доріжках, бо вважаю це дикістю і умовна дозволеність у Правилах цього не виправдовує. Тротуари для того, щоб по них ходили люди, а не для стоянки машин)



Прямо посередині тротуару!


Знак "Стоянка заборонена" по Соборній діє від Козицького до Артинова. Уже давно на нього тут не зважають. У водіїв, раптом що, є відмаз - знак забороняє стоянку, а не зупинку. Але давайте дивитись правді в очі, ніхто тут не стоїть 5 хвилин, стоять стільки, скільки їм треба.
До речі, аналогічний знак уздовж обласної ради зняли уже давно.






На відміну від першого разу, тепер навіть натяку на конфлікт не було - все швидко і спокійно.


І так один за другим...






Навіть круті джипи не протестували, а швиденько ретирувались з місця. Можливо, якби знову не було натовпу журналістів, було б інакше, але так ніхто не хотів світитись на камеру, адже тут через одну "уважаемые люди".


Багатьом побачене сподобалось.


"Ланос" щойно здер наклейку і їде геть. Може й справді, зупинявся тільки на пару хвилин.


Лідер вінницького СТОП-ХАМа Сергій Сікорський. Хлопці знайшли дієву річ, щоб заявити про свою громадську організацію. Журналісти "хавають", про них пишуть, показують, що й було потрібно. Інакше хіба потрібно було б зазивати стільки преси? В результаті всі (ну, майже всі) задоволені - одним PR, іншим рейтингові сюжети, і громадянську позицію проявили. А час покаже...


На жаль, наклейки закінчились. Та їх скільки б не було, на всіх "хамів" не вистачить. А наступну акцію проведуть через місяць.


P.S.
Про дієвість наклейок. Фото кілька годин потому - "А віз (вози) і нині там"...
(фото pokidyok)

Головна » Новини Вінниці » Новини
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email:
Код *:

%