ТЕГИ


Звернення адміністрації сайту
Героям Слава!!!
Автор: 24.02.2014     106  0

Наш сайт тривалий час намагався утримуватись від політичних тем і суджень. Просто по одній причині – сайт було створено з іншою метою. Але сьогодні, коли усі ми переживаємо величезне горе, маємо висловити свою позицію. Можливо, сайт і втратить частину аудиторії, не згодною з нами. Наразі це вже не має значення. Тож пробачте, коли що не так…

Нам, українцям вкотре подаровано шанс. Величезною ціною. Подаровано Героями і кожен з них, кожен знімок, кожен відеосюжет з війни у Києві має залишатись у наших серцях назавжди. 

Сьогодні у Вінниці проводжали загиблого Героя Максима Шимка... Як ніколи гасло "Слава Україні!" не лунало так стримано. Серце не дозволяло кричати. Це була не наша перемога, не тих, хто пережив революцію у домашньому затишку. 

Кров кожного загиблого насправді і на наших з вами руках. Кожен із нас, вінничан, українців, той, хто прикриваючись умовами режиму переступав через власну совість, тільки наближав смерть… Так, українці, система, за якою у мирний час розстрілюють людей, це наших рук справа, а не лиш на совісті породжених нами чиновників, які зараз поспіхом відхрещуються від Януковича, хоча ще тиждень тому розповідали людям казки про «лінію президента». Зараз вони палять свої партійні квитки. Чини у пагонах наперебій спішать сказати, що вони з народом… Але усі вони сподіваються відбілити лиш своє тіло. Але це не стосується їхньої совісті… Сподіваємось, що українці не забудуть. І дуже хочемо вірити у існування Бога і Його суд… Та в існування пекла! 

Запам’ятайте на решту свого життя, ми усі винні! Ми впродовж багатьох років мали шанс не допустити крові, не допустити режиму, але побажали залишитись осторонь… Герої Майдану подарували нам ще один шанс. В наших руках є можливість зробити його своїм шансом. Живіть по совісті, українці, будьте пильними і не будьте байдужими. Інакше на наступному Майдані будуть гинути вже наші діти з онуками…

Не в усіх була можливість бути у Києві у найвідповідальніший для країни час. Не всім вистачило духу, не всі могли... І не для того, щоб стати героями. Власне, самі Герої такими себе не називають. Але вони подарували нам шанс бачити іншу Україну. Спробувати нарешті розпочати із себе. Тому закликаємо усіх, кому не байдуже, тих, хто хоче внести власну мирну частку у перемогу Майдану стати волонтерами, а, по можливості, допомогти родинам Героїв. 

Сьогодні центр Києва потребує відновлення. Вважаємо своїм обов’язком допомогти столиці, показати справжню солідарність українців і присвятити бодай день-два на прибирання центру Києва. До цього ж закликаємо усіх читачів сайту! Не організовано, просто за покликом душі. 

Слава Героям!!!



Головна » Новини сайту » Місто
Рейтинг0.00

НАПИШІТЬ КОМЕНТАР

Ім`я *:
Email:
Код *:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

НОВИНИ МІСТА





%