Изображение 339
На площі Гагаріна ремонтники закінчують зливову каналізацію та прокладають «оксамитовий шлях»
5 Липня | Дорожня інфраструктура, Новини

В рамках реконструкції дорожнього полотна на площі Гагаріна робітники вже поклали близько 20 з 330 необхідних плит «оксамитового шляху» по новій технології, яка в подальшому дасть змогу більш «м’якого» руху трамваїв. Також встановили 12 додаткових опор, а також 10 тимчасових – для можливості руху трамваю на час ремонтних робіт, прокладено футляри для кабелю РЕС, на 80% вже виконано роботи по зливовій каналізації. Наразі робиться котлован дорожнього полотна та дренажна система.

Реконструкцію проїзної частини та трамвайних колій на площі Гагаріна розпочато наприкінці травня. Цей маштабний проект, який реалізується у Вінниці за кошти Фонду регіонального розвитку та міського бюджету, передбачає капітальний ремонт дорожнього полотна з перекладанням трамвайних рейок, влаштуванням дренажної системи та зливової каналізації. Для подовження терміну експлуатації колій, під трамвайні рейки укладають спеціальні бетонні плити. Першу з них було покладено 24 червня.

Изображение 339 Изображение 331 Изображение 327 Изображение 316 Изображение 307 Изображение 305 Изображение 296 Изображение 290 Изображение 279 Изображение 273 Изображение 266 Изображение 257 Изображение 239 Изображение 228

За словами начальника відділу капітального будівництва КП «Вінницька транспортна компанія» Ігоря Кравця, роботи йдуть відповідно до графіку, і на сьогодні всі терміни дотримуються. Закінчити повний комплекс робіт планують вже до початку нового навчального року.

За інформацією прес-служби Вінницької міської ради 

Місто
Інфраструктура
Будівництво і архітектура
Історія міста
Новини області
Подорожі
Україна
Світ
Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]