ZI6RI-IDBDk
З Вінниці відтепер літають чартери до Анталії
23 Червня | Аеропорт, Новини

Відправлений 22 червня у напрямку Анталії літак дав старт чартерній програмі, за якою Вінниця матиме пряме авіасполучення з курортами Туреччини.

Літати чартером до Анталії з вінницького аеропорту можна буде раз на тиждень – рейси здійснюватимуться щосереди, зазначено на сайті аеропорту. Вартість перельоту входить до туристичної путівки, що коштує від 275 до 693 доларів.

Перший рейс, здійснений 160-місним бортом McDonnell Douglas авіакомпанії «YanAir» був заповнений на 100%, повідомляють в адміністрації аеропорту і додають, що саме від кількості проданих путівок залежатиме подальша реалізація чартерної програми – рейс є прибутковим лише коли він завантажений на 70% або більше. Це важливо, адже перша спроба налагодити чартерне авіасполучення Вінниця – Анталія ще у 2014 році не мала успіху саме через замалий попит. Якщо на цей раз бажаючих літати з Вінниці до Туреччини буде більше, чартери у згаданому напрямку, планують, будуть літати до жовтня.

Міський журнал Вінниці. Фото: IgorVinn, Андрій Мельник

 

Місто
Інфраструктура
Будівництво і архітектура
Історія міста
Новини області
Подорожі
Україна
Світ
Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]