10
Де у Вінниці проведуть капітальний ремонт доріг
4 Травня | Дорожня інфраструктура, Новини

У 2016 році на кількох вулицях Вінниці, окрім поточного ремонту, проведуть капітальний ремонт дорожного полотна. Про такі плани Міський журнал Вінниці дізнався у заступника начальника департаменту комунального господарства та благоустрою Юрія Павлінчука. За його словами, вулиці ремонтуватимуть як за рахунок міського бюджету, так і за програмою співфінансування у приватному секторі.

Отже, дочекається капремонту дорожного полотна вулиця Ватутіна. Щоправда, лише частина – від вулиці Чехова до вул.Баженова. Також відремонтують ділянки вулиці Маяковського до 3-ї лікарні (від вул.Московської до Ломоносова), вулиці Шевченка (у напрямку вул.Заболотного), Фелікса Кона, Тімірязєва (від Шмідта до Еміля Верхарна) та Литовський провулок.

Що ж стосується вулиць приватного сектору, їх ремонтуватимуть за гроші з міського бюджету (70%) та мешканців, які там проживають (30%). Загалом у переліку близько 45 вулиць, що будуть ремонтувати за програмою співфінансування.

Також Юрій Павлінчук нагадав про майбутній ремонт перехресть. А саме, у 2016 році проведуть реконструкцію перехрестя Київської та Зулінського, Чорновола та Громова на на Немирівському шосе (біля поворотів на завод «Барлінек» та до Вінницьких Хуторів), де облаштують освітлення та світлофорне регулювання. Уже завершено роботи з розширення вулиці Замостянської при виїзді на площу Перемоги, а також тривають на Сабарівському шосе (поворот до мікрорайону Академічний).

Місто
Інфраструктура
Будівництво і архітектура
Історія міста
Новини області
Подорожі
Україна
Світ
Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]