20
Тра
19:12
Мережа кінотеатрів «Мультиплекс» шукає місце у Вінниці
image068

Мережа «Мультиплекс» планує відкрити свій кінотеатр у Вінниці. Про це, з посиланням на директора з розвитку мережі «Мультиплекс» Дмитра Мунтяна, повідомляє Інтернет-портал Асоціації ритейлерів України. За його словами, «Мультиплекс» шукає можливості поширювати мережу на міста з населенням 200-300 тисяч.

«Головна проблема розвитку в таких містах полягає в тому, що в них мало відкривається повнорозмірних ТРЦ площею більше 20 000 кв. м.Якби були відповідні майданчики, то і представництв «Мультиплекс» було б більше. Зараз обираємо місце у Вінниці», – додав Мунтян.

На даний момент компанія експлуатує 17 багатозальних кінотеатрів (83 кінозали) в містах Київ, Кривий Ріг, Миколаїв, Черкаси, Рівне, Хмельницький, Житомир, Херсон, Маріуполь, Запоріжжя, Дніпропетровськ.

Вінниця – один з тих обласних центрів, який зовсім не збалуваний сучасними кінотеатрами. Врешті, й самих порівняно великих кінотеатрів, після закриття «Миру» на реконструкцію, у місті залишилось тільки два – ім.Коцюбинського і «Родина». Щоразу з будівництвом чергового великого ТРЦ інвестори заявляли про відкриття там кінотеатрів, утім досі не відкрито жодного.

Місто
Інфраструктура
Будівництво і архітектура
Історія міста
Новини області
Подорожі
Україна
Світ
Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]