6
Кві
12:35
Хмельничан тепер возять сучасниими львівськими “Електронами”
8

Слідом за Вінницею оновлювати тролейбусне депо узялись і у Хмельницькому. Не такими великими партіями, однак, принципово новими для України тролейбусами. Місто придбало два тролейбуси «Електрон», випущені з конвеєра на однойменному львівському заводі. У понеділок, 6 квітня обновкою почали возити пасажирів. Тролейбуси, що за сучасними тенденціями обладнали системою wi-fi, поки їздитимуть лише на одному з найзавантаженіших маршрутах Хмельницького – №7А.

Вартість одного – понад 2 мільйона гривень. Цей низькопідлоговий транспортний засіб може одночасно перевозити більше ста пасажирів, він обладнаний для людей з обмеженими можливостями. Нові транспортні засоби  обійшлися у 4 мільйони 452 тисячі гривень,  повідомляє хмельницьке видання «ВСІМ».

До придбання «Електронів», найновішими тролейбусами у Хмельницькому були два зелених «Богдани». Їх придбали у 2007 році у Луцьку. За них тоді заплатили близько півмільйона гривень.

Місто
Інфраструктура
Будівництво і архітектура
Історія міста
Новини області
Подорожі
Україна
Світ
Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на сайті дозволяється за умови посилання на urban.vn.ua. Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на urban.vn.ua.
Порушення вищевказаних умов є порушенням захищених законом прав інтелектуальної власності та прав на інформацію.
Контакт: [email protected]